torsdag 29. desember 2011

....når kommer tiden?


....lurer på når den ekstra tiden kommer. Den tiden man gjerne skulle hatt til overs. Tiden der man har tid til å bare gjøre det man akkurat vil der og da. Akkurat den tiden kommer så altfor sjeldent. Det er jo ofte så mye som skulle vært gjort først. "skal bare" "skal bare" ja det er mye man skal og mye som skal rekkes innenfor døgnets tjuefire timer, og det hadde igrunn ikke hjulpet om døgnet hadde hatt 27, 32 eller 36 timer heller. Ganske sikker på at jeg hadde klart å fylle ut den tiden med mye meningsløst uansett.

Begynner å bli så sliten fordi det er faktisk så mye jeg har lyst til å gjøre og bare en brøkdel som blir gjort, jeg sliter på en måte ut megselv fordi jeg går hele tiden å minner megselv på at jeg "ikke kan" før jeg har gjort det ene eller det andre. Er jo bare slik.

Passer meg igrun utrolig bra at nyåret er rundt hjørnet, hvor uviktige og viktige nyttårsforsett kanskje klarer å gjennomføres. Det er snart ett nytt år, med nye muligheter. Jeg tror faktisk jeg i nattens lange timer har funnet ut problemløsningen på tidsproblemet ved at døgnet bare har tjuefire timer. Det handler faktisk ikke om ha å tid, men å ta seg tid til å gjøre akkurat det man vil mest av alt der å da. Det skal være nyttårsforsettet mitt for 2012, sette av en time hver dag til å gi blaffen i alt å gjøre akkurat det jeg vil. Det er nesten luksus å kunne gjøre og jeg tror det gir en liten hverdagslykke.


12 kommentarer:

 1. // Da er det kommet en blogganbefaling av bloggen din ute på bloggen min :) Sjekk den ut :)

  http://kayso.net/bloggfavoritter-katrines-ting/

  SvarSlett
 2. det skal jeg gjøre, tusen takk :)

  SvarSlett
 3. Som om jeg skulle skrevet det selv :-) Er forresten en ny følger av deg, og har lagt deg til. Håper du har en fin og rolig romjulstid :-)

  SvarSlett
 4. Heilt enig:)
  Det beste er å gjera akkurat det som ein vil der og då:)

  God torsdagskveld!

  SvarSlett
 5. Føler ofte det er slik her også, men jeg skal gjøre som deg å prøve med en time til bare meg selv innimellom, rekker det ikke hver dag tror jeg... Men det skader ikke å prøve :)

  Takk for at du deler, hilsen Ellinor

  SvarSlett
 6. Godt nyttår Katrine, gleder med til å følge deg videre!

  Hilsen Åse

  SvarSlett
 7. Høres veldig bra ut! Det er snakk om å prioritere seg selv. Tror alle har godt av det litt.

  Ønsker deg et godt nytt år fult av nye muligheter.

  Klem :)

  SvarSlett
 8. Samme sier jeg Åse og Ellinor, ønsker dere et kjempefint godt nyttår :)

  SvarSlett
 9. Jeg har ialfall godt av å prioritere medelev, godt nyttår til deg også recepie of joy :)

  SvarSlett
 10. * megselv ja :) (skrivefeil er lov)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)