torsdag 30. juni 2011

Peoner


Er så heldig for nå er det endelig peoner i hagen min igjen. Den blomsten må være på topp tre for meg, førsteplass er Hortensia. - dette skrev jeg slik at neste gang noen har lyst til å gi meg en blomst bare fordi jeg er meg, så vet de hva jeg vil ha :)

Har hatt så koselig dag i dag sammen med mange forskjellige folk og gleder meg masse til helgen for da skal jeg være sammen med mange andre venninner. Kristian skal nemmelig på fiske/guttetur på hytta så jeg er "alene hjemme" en hel natt for første gang siden før Emil ble født. Lurer på hva jeg skal bruke all den ekstra plassen i senga til. Kanskje jeg skal tillate meg selv å spise sjokolade der, for jeg får ikke lov til å spise i senga av Kristian, eller jeg kan ligge opp lenge å lese bok med lyset PÅ, eller jeg kan sitte å strikke (for i går lærte jeg å strikke på nytt) helt til sola står opp. Nei gud det skal være godt å være aleine mamma for ei natt :) (kjempe gla i deg Kristian, men bli godt å savne snorkinga litt) <3

Vi får se, i morgen skal jeg lage cupcakes til 2 forskjellige bryllup, bryllups scrapbooking kort osv, ikke mindre en 4 forskjellige par som skal gi hverandre sitt ja i helgen (sikkert mange flere og..) men jeg er ikke invitert til noe bryllup, men å få æren til å bake til to er litt stas også. Får heldigvis ingri til å hjelpe meg for hun er hakket flinkere enn meg å bake :)


Kom over ett fint papir inne på inspirerende hobby, både brude relatert og sommer relatert, tenkte jeg skulle skrive de fine ordene som står på det her, for de var fine:

Vi sitter i slørblå juni kveld
og svaler oss ute på trammen.
Og alt vi ser på har doblet liv,
fordi vi sanser sammen.

SE - skogen ligger og skinner rødt
av sunkne solefals-riker
Og blankt som en ting av gammelt sølv
er skriket som lommen skriker

Og heggen ved grinda brenner så stillt
av nykveikte blomsterkvaster.
Nå skjelver de kvikk i et pust av vind
- det er noe som haster

"nyt naturen, friheten og luften.
Den gjør deg godt.."

"den er så svinnende kort den stund
vi mennesker er sammen"

Å, flytt deg litt nærmere inn til meg
her på kjøkkentrammen"

"deiligst av alle gleder,
er gleden for slett ingenting"

"Det vesentlige ved lykke er ikke rikdom og nytelse,
men aktivitet, den frie utfoldelse av evner, samt vennskap med gode mennesker"


3 kommentarer:

 1. Peoner er nydelig og gir skikkelig sommerfølelse. Lykke til med bakingen!

  SvarSlett
 2. Så nydelige peoner.. kan tenke meg de dufter herlig.. :)
  Så spennende at du baker til bryllup.. håper vi får se, blir jo så inspirert!
  Og så lurte jeg bare på en ting, Katrine.. de nydelige lyseblå vaskeklutene til Emil.., husker du hvor du fikk tak i de?? Vi har akkurat funnet ut at lillegutt skal bli storebror, så da vet du hvilket modus jeg er i.. :) deilig å være gravid igjen..
  Kos deg med bakingen i morgen :) Victoria

  SvarSlett
 3. Gratulere så mye victoria med den nye lile på vei <3 misunner deg sånn!

  lyseblå vaskeklutene kjøpte jeg på babycomfort i molde, kostet 50 kr for 8 stykker, de ble solgt i pakker. Tror de har lignende på barnas hus/reflex butikker men der er det 5 hvite og 5 blå i hver pakke og jeg MÅTTE jo ha alt i blått til prinsen :)

  Nå står cupcakes på rekke og rad utover kjøkkenbenken, og skal legge ut bilder/oppskrift på søndag- kan nesten ikke gjøre det før siden noen av gjestene leser bloggen her :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)