mandag 9. april 2012

påska 2012

Da er påska over for denne gang og vi har kommet oss ned fra fjellet. Nå gruer jeg meg til å begynne å pakke ut alt det vi pakka med oss. Har sikkert bare brukt 1/3 av det vi dro med oss opp på fjellet i klær og utstyr, man trenger jo faktisk ikke så mye som man tror har jeg funnet ut.. Neste år skal jeg prøve å begrense meg til 3 skift med klær på hver av oss.

Det bare lavet ned med snø et par dager før vi dro, langt over en meter, jippiii. Jeg som hadde sett for meg rolig påske uten skitur, er ikke så gla i å gå på ski igrunn, klarer å bygge opp ganske mye indre irritasjon på bakglatte ski... men så er det jo kjekt når vi kommer frem å griller pølser på bål og etter vi er ferdige er det jo bare å renne ned de bakkene man sliter seg igjennom oppover. Det er vel derfor det frister med flere skiturer fordi man glemmer hvor fæl turen oppover var når det er så morro å renne ned igjen  :)

...jo jeg har hatt det veldig kjekt på hytta og på skitur, vi har også laga en egen akebakke til Emil som ble overtatt av pappan, onkelen og bestefaren siden den bare dannet seg lengere og lengere nedover lia, var sikkert 100 meter til slutt. Så har vi bada i badestampen, spillt spill hver kveld, spist god middag og løst noen soduko brett. Ja lista er lang over hvor fint vi har hatt det, men gjett om vi synes det var godt å komme hjem igjen. Så denne siste fridagen skal brukes til alt vi ikke kan gjøre på fjellet nemmelig se på knerten under dyna på sofaen og når Emil har lalla skal vi se på serier på rekke å rad imens vi skubber i oss resten av påskesnopet. 

Ha en fortsatt fin påskefeiring!!

klem katrine


9 kommentarer:

 1. Så kos med påskefri, man bruker som regel ikke alt man har med nei :)
  Så fine bilder, har kos dere ser jeg!
  ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. ååå så lekre bilder, ser ut som dere har hatt en kjempefin påske :)!

  SvarSlett
  Svar
  1. det har vi hatt, og mye fine minner via bildene :)

   Slett
 3. koselige bilder!Koselig blogg også=)
  klemkarin

  SvarSlett
  Svar
  1. hjerte hjerte, det varmer hjertet :)

   Slett
 4. Så fine bilder, herlig med påskefeire! :) Også sånt et lite sjarmtroll du har da! :)
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 5. Fantastisk fin bLogg, og jeg har lakt meg til som følger :)
  Det ligger en Blog Award til deg på min Blogg.
  Ha en fin dag :)

  Klem klem

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)