Helga før påskeuka, det er vel da søndagen skal burkes til å pynte til påske, male påskeegg og plante karse nedi en kylling? nei, det orker ikke vi for vi skal feire påska på hytta. Der er det skikkelig påske og forhåpentligvis påskeføre og alt det som hører til.
Istedenfor kan vi jo bruke denne søndagen til å bake "påskesnurrer" som jeg kom på selv, sikkert andre som har gjort det før meg og :o) i bunn og grunn lager man bare kanelsnurrer, men i tilegg smører man på vaniljekrem over hele før man ruller den sammen. Da blir de jo gule, gode og saftige. mmmm. Disse bakte vi på torsdag, men de skal jammen med bakes igjen idag og nytes i vårsola(hvis den kommer) når vi skal på søndagstur.
Skillingsbolle-deig:
150 | gr | smør eller margarin, |
1,5 | dl | sukker, |
1 | stk | egg |
50 | gr | tørrgjær, |
1 | ts | bakepulver, |
1 | ts | salt |
1,5 | liter | hvetemel (ca) |
0,5 | liter | melk |
Fyll:
smør
sukkker
kanel
1 pk vaniljekrem
**regner med at de fleste kan å lage boller så :o)
- ha en fin søndag da dere
Åh, det så kjempegodt ut, Katrine! :)
SvarSlettGod påske!
God påske linn :)!!
SlettNam! Skal jammen testes ut :)
SvarSlettHa en fin søndag!
ja, de anbefales på det sterkeste er ikke så glad i boller, syns ofte de blir fort tørr men disse var saftige og holdt seg et par dager :)
Slettmmmm, det så jo skikkelig godt ut!!
SvarSlettKanel, sukker OG vaniljekrem... ♥
Deilig med bakst altså:)
smør på flesk er bra ;) hihi
SlettDet så godt ut, må prøves ut i påska :)
SvarSletthelsing Hanne
det må du gjøre, ha en fin påske :)
SlettMmm.. Disse MÅ prøves ut! Fikk vann i munnen av bildene :)
SvarSlettWibeche :)
jeg får vann i munnen av å tenke på de, og nå har jeg laget meg to ganger på en uke :)
Slett