mandag 26. mars 2012

oppgradering

Da har jeg fått hengt opp hippo hodet i porselen fra kremmerhuset på rommet til Emil, og derfor måtte jeg jo slå opp på hippoptamus "zoo abc" boka som jeg elsker. Grafikeren i meg har jo typomania, og planen er jo å skaffe hele alfabetet i forskjellige bokstaver å lage en alfabet vegg på rommet hans. Ikke før han blir sånn 3-4 år så jeg har GOD TID, har så langt bare 8 bokstaver.

Har så smått begynt å oppgradere barnerommet det nå det er jo mye i hvitt eller lyseblått så det blir veldig babybaby, tenkte jeg skulle ta inn litt mer grønt og grått som hovedfarger og ha mye mer variasjon. Driver å leter etter stoff til lifgardina og planlegger en tur innom stoff og stil neste gang jeg dra til Trondheim. 

Mer bilder fra rommet hans kommer, var ikke helt fornøyd med de jeg tok tidligere idag, men nå er jo kveldene lyse lenge så kanskje jeg skal prøve å ta de en gang til :)!!


....driver også å oppgradere bloggen ved å lage etikketter på innlegg, bruke fanen på en bedre måte, bare klikk deg inn under "oppskrift" den er delvis ferdig :) morro å sitte å prøve ut nye ting og funksjoner

-ha en fin mandagskveld

9 kommentarer:

 1. Så fint:) Veldig fin blåfarge synes jeg da:) Lurer på hvor du har kjøpt den puffen i gangen din? Veldig fin:) Klem Julie

  SvarSlett
  Svar
  1. puffen i gangen selges hos fagmøbler, den er veldig praktisk siden den harr oppbevaring inni :)

   den tilhører london symfony modulsofa, men kan bestilles separat, ikke så altfor dyr heller og kommer i alle farger :)

   Slett
  2. blåfargen er tatt fra en "BAMBAM" treleke boks, bare tok med boksen på fargerike fordi jeg synes den var så fin, da scanna de den med lupe og vi fikk nøyaktig samme farge på veggene :)

   Slett
 2. Så fint det er hos deg ☺ herlig bilde du deler i dag ☺
  Fin fin mandags kveld til deg ☺
  -Beate-

  SvarSlett
  Svar
  1. åå så hyggelig å høre :) du er søt du

   Slett
 3. Jaaaa:) gleder meg!!

  SvarSlett
 4. Hvor har du kjøpt flodhest hodet?

  Er så glad i bloggen din, du inspirerer masse :)

  SvarSlett
  Svar
  1. flodhest hodet er ifra kremmerhuset :) finnes i nettbutikken deres fortsatt :)

   Slett
 5. Kjempefin blogg, og inspirerende bilder! Har en liten en som er veldig interessert i bokstaver, hvor har du kjøpt den fine bokstav-boken?

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)