torsdag 1. mars 2012

rom for rom: BaderomDa har jeg endelig tulla meg rundt til å blogge badet, er det eneste rommet vi ikke har gjort noe med siden vi flyttet hit. Det er så lite, men samtidig funksjonelt. Hvite blanke fliser på vegg og sorte på gulv. Et klassisk bad med andre ord. Det eneste domme med badet er at det er så lite benk eller hylle plass og siden Kristian er helt nekt på å skru opp hyller igjennom flisene og membraen får jeg bare gjøre det beste ut av det som allerede er der

Liten plass mangel har vi løst med å la tørketrommel/vaskemaskinen stå på stativ, slik at vi får skittentøys dunkene under. Tørketrommelen/vaskemaskina blir sammen en slags benk hvor vi har stellematta og en kurv med håndklær. Vi har også heis tørkestativet fra Ikea festet i taket over, mest geniale tørkestativet jeg har kommet over til bare 129,- Ellers bruker vi kroker over dusjkabinettet til å henge opp nattklær, hånduker, joggeklær.

Så er det vel litt overload med labels på badet, veggklistremerke med "bad" på døra, grip dagen på speilet, Vaskepulver, skyllemiddel, towels på håndukene, savnet sokk på en kleshenger og puss puss så får du en nuss ved tannkosten til Emil... Jeg elsker typografi, hvorfor ikke omringe seg selv av det <3 hehe


...Jo det erfaktisk mulig å få så mye ut av så lite plass. Alikavel, når vi bygger hus skal vi ha et giga bad bare fordi vi kan etter så mange år inne i noe som kan kalles ett kott!!

Når gleder jeg meg sånn til Jobb på Kremmerhuset, nyoppussed butikk!! tjoheeeei!! :)

klem Katrine

11 kommentarer:

 1. For et nydelig fint lite rom! Og så smart dere har innredet det - herlig!
  Ha en flott dag
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. takk, må være smart å utnytte plassen når man har det slik :)!

   Slett
 2. Så vakkert :)

  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 3. Så genial og praktisk løysing av 4 kvm:)
  Lyst og lekkert!
  Ønsker deg ei strålandes helg, her hos oss feirer har vi feirt bursdag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, heldigvis er det lys og(lekkert) hjelper litt når det er så smått :)

   Håper dere hadde en toppers bursdagsfeiring i fruehuset :)!!

   Slett
 4. Endelig kom innlegget om badet som jeg hadde gledet meg til - og innlegget var like bra som jeg hadde håpet på :) :) Du er så flink Katrine!!

  Hva med å lage ett innlegg om deres innekott/ ytterbod? hahhahaha

  SvarSlett
  Svar
  1. hahahahaha :)

   ehhhh, joda, bare athage møblene er stabla til taket akkurat nå. Heldigvis er våren rundt hjørnet så da blir vel møbler satt ut og boden ryddet, vi skal jo pusse oppboden/vaskerommet i kjellern til sommern, da blir det tavlebokser for alle penga og inlegg selvklart :) heldige meg som skal male en trapp fra 1907 :)

   ha en fin fin dag Anne henrikke <3

   Slett
  2. skrivefeil er lov, går fort i svingene på tastaturet :)

   Slett
 5. Flott, og smart innredet! Kunne tenkt meg selv å fått vaskemaskin/tørketrommel opp i høyden!
  Nytt prosjekt her tror jeg.. ;)

  Fin uke til deg, klem Anine!

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, vi skulle jo hatt det opp i høyden vi også, men så trenger vi den hylle plassen det gir siden det ikke er så mye annet å sette tingene på :) men når vi pusser opp nede så blir det kanskje flytta ned og jeg får inn en komode eller badekar ønsket mitt på badet :)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)