søndag 8. januar 2012

søndag


Ja da var det endelig søndag igjen, med nysnø ute og knall blå himmel. Ja det var i dag vi skulle ha kost oss sammen ute, du, jeg og vi to. Kjørt akebrett, fått røde bollekinn, tøysa litt og kastet snøballer. Men av og til må mamma jobbe, spesielt på slike dager som skulle tilhørt bare oss. Det er jo bare slik. Enda det er veldig godt å komme hjem til lykkelige lille du som endelig fikk komme på fanget til mamma å fortelle(bable) om hvordan din og pappa sin dag har vært og en god kopp varmsjokolade.

9 kommentarer:

 1. Sånn er virkeligheten ja, desverre... men det hadde jo ikke vært sååå kos med den bablingen og fanget om mamma ikke hadde vært borte hele dagen, hihi... må prøve og se lyst på det:)

  Flott bilde!!
  Fikk vledig lyst på kakao ♥

  SvarSlett
 2. Kjempefint bilde! Og så kos med kakao sammen med familien <3 Og jobbing er no dritt i helgene, men sånn er desverre livet innimellom. Flott blogg du har og!

  SvarSlett
 3. Ja, det blir jo mye koseligere å komme hjem når man har vært på jobb eller borte en stund :) ..heldigvis har det snødd mer i natt så da kan vi heller kose oss ute idag, setter jo mye mer pris på at jeg får muligheten i dag når jeg ikke fikk den i går. :o)

  SvarSlett
 4. Hvor mye kostet borgen til Emil tilsammen med frakt, toll og alt? Når har du planer om å gjøre rommet til barnerom som du snakket om? Trenger litt inspirasjon fra favorittbloggeren min:) du er sååå gjennomført at jeg blir gal!!!:)

  SvarSlett
 5. skal på ikea på fredag, så kanksje det blir iløpet av helga :)!! bare et par småting som skal oppgraderes ;)

  - borgen kostet vel 5995 sek som ble ca 5000 NOK

  + frakt på 995 sek som ble 700 NOK

  + moms/toll på 1200,- NOK

  havnet prisen på 7000 norske kroner

  de var raske med å sende den og vi fikk borgen på en uke og reningen på den kom senere, det eneste som er viktig er å få betalt tollen slik at schenker eller tollpost kan levere den ut til deg :) igrunn ikke noe problem, men dyr det er den! men jo en investering som kan brukes i mange år :)

  SvarSlett
 6. http://www.foreldremanualen.no/2011/02/stilig-design-lekeborg/

  http://www.smallroom.se/en/kop/

  bare ta kontakt med de og hør hva prisene deres er nå :)

  SvarSlett
 7. Så kult, blir spennende å se:) prøver å overtale kjæresten men ser ut som det kan ta litt tid;) den er ihvertfall superfin!!!

  SvarSlett
 8. vi får håpe kjøresten lar seg overtale, måtte det til her i gården også :)!!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)