lørdag 28. januar 2012

livets skole

Emil har fått bokstav alfabet på rommet sitt, vi bruker varme/panel ovnen til å ha de på, ønsker meg igrunn de runde magnet tavlene til Sebra på rommet hans, håper Caramel vil ta de inn snart :)

Putselig er året her, husker så godt det var når jeg begynte i permisjon ifjor. Var jo "et helt år" til jeg skulle gjøre noe igjen. Jo ett år går fort forbi. Nå gjør jeg plutselig alt jeg gjorde før + Emil som er en fulltidsjobb i seg selv. Jo travelt og morro er det. Helt til det slår meg at burde sette meg ned å prioritere tid til å få gjort unna skoleoppgaver.

Det er jo siste semesteret og det er jo igrunn nå jeg burde virkelig storkose meg og "step it up". Det var jo slik jeg hadde tenkt. Det er bare noe som mangler, motivasjon. Har gått mange runder med meg selv om det virkelig er dette jeg ønsker og det er jo det, samtidig som det ikke er det. Jeg føler skolen blitt mer en byrde enn en glede, og det er jo egentlig motsatt, men når man først ser mørkt på det er det vanskelig å snu tankegangen. Det eneste som står i veien for meg og resten av semesteret er jo meg selv. Jeg vil jo gjøre mitt beste, men så sier jeg til meg selv at jeg ikke kan. Snakk om å hakke på seg selv.

Det eneste jeg har lært i permisjonsåret er hvor godt det er å ikke gjøre alt. På tide med en wakeup call...


3 kommentarer:

 1. brett opp ermene og do it. Vi kvinner må slutte å tvile på oss selv. vi er like gode som mannfolka. du vil angre senere om du ikke bruker denne sjangsjen og fullfører nå.

  SvarSlett
 2. Utrolig bittert å være et semester unna fullendte studier da :) Et semester går så utrolig fort, det vil nok være verdt det til slutt uansett om det er det du går nå du vil jobbe med eller ikke :)

  SvarSlett
 3. ja Anonym jeg får bare tenke "just do it" - domt jeg har blit så flink til å utsette ting til siste liten igrunn, skulle vært mye flinkere til å ta ting etterhvert..... :)

  Liinda, veldig kipt ja, skulle bare ha gjort det ferdig ifjor da emil var nyfødt og bare sov 24/7, men det blir for domt å ikke ta siste semesteret så jeg skal nok klare det. Skulle bare ønske viljen,motivasjon og inspirasjonen kom som et lys for meg snart... <3

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)