tirsdag 24. januar 2012

Bursdagsuke

Allerede en uke siden gullet fylte sitt første år. Til tross for super sliten mamma har vi kommet oss igjennom en superfin bursdagsuke. Tror Emil har storkost seg, med et lite familie selskap og en liten barnebursdag. Han har også fått litt flere leker til samlingen sin, med oss fikk han play2learn putte rakett som han elsker. Rart hvor mye mer begeistret han er for leker nå som han klarer å bruke de. Han fikk også enn roll´n racers fisher price bilbane, ler når den begynner å putter alt mulig oppi for og se om det kommer ut. Varmer mamma hjertet når gavene faller i smak.

Emil feiret bursdagen sin med å sove til klokken 10.30. ikke værst. Mamman som hadde gått å trippet foran døra hans klar med fruktfrokost, lys, bursdagssang og pakke i flere timer var glad når han endelig ville våkne. Han ble veldig glad når han fikk livretten annanas, blåbær, mango og eple/kanel riskakaker til frokost. Satt å gomla og koste seg lenge han, pakken fikk vente til han var ferdig å spise opp hver minste lille fruktbit ja..

Jeg bakte verdens herligste sjokoladekake, nigella rømmesjokoladekake, du finner den under "oppskrifter" Pynta den ganske så enkelt, planen var jo å lage slik flott foundant kake, men strømmen bestemte seg for å gå på kjøkkenet slik at vi måtte skifte ut sikringsboksen, ikke gjort på endag akkurat, så da ble det å pynte kaka vanlig med sprøytepose og smørekrem. Tror Emil syns den va fin, han syns ialfall den var god :)

Veldig fascinert av stjerneskuddet på kaka si:
Jeg lagde også en kjempefin bursdagsinvitasjon til Emil sitt barneselskap, men hadde verken tid eller energi til å orke å skrive den ut. Litt synd. Håper kanskje noen av dere lesere får bruk for den så jeg har laget den i en fyll ut selv invitasjon. Bare klikke på bildet for å laste den ned i pdf. Skriv ut på begge sider av arket så har dere den. Frister å lage en jenteversjon også, rop ut om dere vil ha det :)

da kan dere laste ned jenteversjonen også :)
9 kommentarer:

 1. Herlige bilder =)
  Gratulerer så mye med 1 åringen!
  Klem Line

  SvarSlett
 2. For en nydelig gutt du har! Gratulerer med overstått :)

  Legg gjerne ut en jenteinvitasjon, det hadde vært supert!
  Vår Hedda blir ett i mai!

  Ha en fin dag!

  Anne

  SvarSlett
 3. Søte Emil:) Han e så utrulig søt:) Tenk at han he blitt et år allerede, tia går så fort:)

  Du kan veldig gjerne legge ut en jenteinvitason for i e utrulig lyst til å bruke sånn til Andrine sin 1 års dag i April:p

  SvarSlett
 4. Lag jenteversjon lag jenteversjon :D Hilsen Christine

  SvarSlett
 5. Hei :)

  Kjempe fin invitasjon, men hvordan laster man den ned? Har null peil :)

  SvarSlett
 6. Hei :)

  Kjempe fin invitasjon, men hvordan laster man den ned? Har null peil :)

  SvarSlett
 7. Trykk på bildet av invitasjonen så kommer du til en issu side, så er det bare å trykke spennande under PDF fremvisningen på det du vil ha :)

  SvarSlett
 8. Skal prøve å få laget jente ersjonen idag :)

  SvarSlett
 9. Hei. Har du fortsatt pdf. fil på denne invitasjonen for gutt som jeg kan få?

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)