fredag 25. november 2011

rom for rom: Kjøkken

Har igrunn ikke gjort så mye forandringer på kjøkkenet siden sist, er jo faktisk det eneste rommet vi ikke har rørt når vi pussa opp. I fjor sommer la jeg en metallisk tapet fra Eco på fargerike, den henter igjen den mørkeste fargen vi har i flisene bak benken.

Etter at jeg flyttet ned fra Trondheim (jeg bodde et år der og her, før jeg bestemte meg for å pendle til skole) måtte vi ha en plass å gjøre av tegnepulten min. Pulten som aldri blir brukt som en pult, men som en stort avlastningsbord, så alt av rot samler seg som regel der. Til sommeren skal jeg flytte den et annet sted og få inn noen vitrineskap.

Det blir en vinn vinn situasjon hvor jeg får mer skap plass og mindre plass på å legge unødvendig smårot :)

Merker at desember, den mørkeste tiden på året er rett rundt hjørnet. For dagslys man trenger for å få skikkelige bilder eksisterer nesten ikke og det lille lyset man har i de gylne timene forsvinner fort når det kommer slikt uvær som herjer nå, men om du kikker på der forrige kjøkken-innlegget kan du se flere bilder 

- og nei, det er ikke ofte kjøkkenet er så ryddig, det er vel den mest rotete plassen i huset. Føler ofte nå når jeg går hjemme at jeg bruker hele dagen på å rydde ferdig så kommer ettermiddagen og alt blir bare kaos igjen, så står jeg opp og rydder kaoset, så kommer Kristian hjem fra jobb og da har vi bedre ting å gjøre på enn å rydde. Rundt og rundt i en evig ring.

halleluja en uke til jeg endelig begynner på jobb på Kremmerhuset, jeg har telt uker siden mai ;)!


har jo malt hyllene hvte nå, ikke så bra malt, men de er da hvite :) skal jo snart skiftes ut alikavel


da var kjøkkenet blogget, neste rommet er gangen :)

7 kommentarer:

 1. For et nydelig kjøkken. Kos stemning og herlige detaljer! :-)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 2. Kjempe flott innlegg - får lyst til å lage mat på kjøkkenet ditt! Smarte & skjønne løsninger.

  Takk for tipset for kalenderen - den er midt i blinken for - løp å kjøp :) :) Jeg kunne ikke jobbet på Kremmerhuset....tror jeg hadde kommet til å kjøpe altfor mye!

  SvarSlett
 3. Fint kjøkken!:) Hvor har du kjøpt ukemeny-tavla?:) Smart ;)

  SvarSlett
 4. Ja Anne Henrikke, den kalendere er så fiiin :) nå har jeg pynte til jul og den står på toppen av de hvite hyllene mine nå. Har en liten krok med hvit jul nå pågrunn av den kalenderen, kjempe lekker!! :)

  SvarSlett
 5. The pursuit of happiness:

  Tavla er ifra perfeckt home, koster 759,- om jeg ikke husker heeeeøt feil :)

  ...veldig grei til å skrive hva man skal ha til middag, er ikke plass til å skrive stor annet :)

  SvarSlett
 6. Hei

  Har begynt å følge med på blogen din, du er så flink;-)
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt de oppbevaringskrukkene på kjøkkenet, de du har pasta, mel osv i? Og de hvite boksene du har markert med skrift?

  Mvh Silvia

  SvarSlett
 7. Hei!
  Ramlet innom bloggen din, da jeg googlet "oppbevaringsbokser", og det er akkurat sånne som du har jeg er ute etter! Kan du fortelle meg hvor du har kjøpt disse?
  Hilsen Monika

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)