mandag 28. november 2011

rom for rom: Gang/Entre

Da har vi kommet til gangen vår i min lille rom for rom uke, som nå har tatt litt lengere tid en En uke... Manglet jo internetten og bestemte meg for å fylle ut dagene med noe, så nå har jeg pynta til jul. Gangen er snart ferdig pyntet, mangler bare en huslykt som skal stå ved puffen og et par nostalgiske skøyter som skal henge på kroken - så er jula
i hus i gangen også :)

I dag har jeg ialfall knipset bilder, til tross for dårlig dagslys fant jeg ut at jeg trenger to ting for å få lys inn i bilder. Det ene er kamerastativ og det andre er laaaaaaaaaaaang lukkertid på "p" funksjonen. Øvelse gjør mester. Måtte også skru av alt av innebelysning som gav gulskjer, tilogmed tente talgelys. Ja man lærer noe nytt hver dag.

Gangen vår er eggehvit fra topp til tå. Vi har hvite skoskap fra hemnes ikea, hvitt speil fra riviera maison, hvite knagger, hvite hyller fra kremmerhuset, hvitt hvitt hvitt og en svart puff. Jeg liker det sånn. Malte gulvet i sommer med tre stjerners gulvmaling. Ble ganske fornøyd, men det gulvet blir nok skiftet ut på nyåret. Hvitt gulv i gangen hvor mang går inn med sko er selvpining, for man må vaske over det hver dag. Man ser lett hvor det er skittent ialfall.... Gleder meg til å få ny gulvet der da for det er lekkert i driftved med trykk.

Her er bilderas fra gangen vår:
Mi Casa står det på dørmatta når du kommer inn
Emil sine kroker til de søte uteklærne hans, den jakka har han hatt siden han var 3 mnd, og bruker den enda :)

Emil på rømmen
Jeg har pakket inn alle de små søte kalendergavene til Emil. Kjempekoselig. Vet jo at Emil ikke bryr seg, men JEG bryr meg. Da betyr det noe og det gjør en forskjell. Koste meg i går når han sov med å pynte pakkene med forskjellige tall og papir, syns det får litt sjarm. Han får ikke store ting, men kjeks, ellas smoothie, smokker, nisse pysj, kluter, små såper, sokker, noen figurer og fingermaling til vi skal lage julegaver.

Adventskalender er jo en fin måte å pynte til jul på også, nesten litt synd at den ikke bare kan henge sånn med alle pakkene resten av desember, når julaften kommer henger det jo bare ei hvit fjøl igjen.... Får bare nyte kalenderen urørt frem til første desember :)

klem katrine
4 kommentarer:

 1. so fint du he fått d kjære :) gi emil en GOOOO klem fra me :)

  SvarSlett
 2. det ska i gjør <3 glede me til julevissitt av d :)

  SvarSlett
 3. Så kjempekoselig og fin gang dere har!!!
  Men skjønner godt det kan være upraktisk med hvite gulv ;) Selv har jeg gråe gulv og syns de blir fort skitne også!
  Kalenderen var kjempekoselig =)
  Ha en fin dag!
  klem Line

  SvarSlett
 4. takk for koslig komentar Lene :)

  Liker at gulvet er hvitt, men liker ikke å vaske det, skal bli godt når jeg får det nye gulvet for det skal jo se gammelt/slitt/skittent ut = slipper alfri å vaske det :) hehe

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)