tirsdag 13. september 2011

La Riga Liga


Nå har vi kommet hjem fra fire fantastiske dager i Riga sammen med jobben til Kristian. Siden dette var en firmatur så hadde jeg ikke satt meg veldig inn i "Riga" hvilkne serverdigheter de har eller hva byen hadde å tilby. Gjett om jeg ble overasket over hvor flott og moderne by det var samtidig som at "gamlebyen" ligger godt bevart i byens hjerte. Mine eneste assiosasjoner jeg har hatt til de baltiske landene er jo fra filmen Lilja4ever. Så forventingene mine var lave med andre ord, så da var det ikke så mye som skulle til før jeg ble veeeldig imponert. Fikk nok storby impulser fra alle kanter i Riga. Har litt lyst tilbake, men når det samtidig finnes så mange andre fine øst europeiske byer kan vi jo heller oppleve de før vi drar tilbake til Riga også


Vi har bare kost oss og tatt dagene som de kom. Var ikke omågjøre å stå tidligst opp om morgenen for å få med seg mest mulig på den korte tiden vi var der. Å nei, vi nøt det å kunne sove så lenge vi ville for enganskyld. Er ikke akkurat selvfølge at vi får gjøre det hver helg når vi har lillegutten i hus. Nå er det plutselig mye viktigere å få sove og slappet av og bare være kjærester når vi er borte på tur. Før var det viktigst å gjøre alt og få med seg alt. Nå tar vi ting som det faller seg.


...men vi har fått gjort litt, spist mye god mat og drukket et par flasker vin. Vi har sett det vi rakk å se og fått shoppet litt, snakket sammen og leid hverandre i hånda og tuslet rundt omkring, gått oss litt bort og kjeglet litt om hvem sin skyld det var. Sånn det skal være på tur det :)!


klem katrine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)