fredag 27. mai 2011

krok-dillaJeg har nok en liten dille og det er moromme kroker. Tenker litt sånn hvorfor ikke?v- Det gjør jo kjedelige ting som å henge opp jakker/kær/nøkler litt morsommere enn å henge de opp på helt vanlige. Synes de har mange fine kroker på Ting-butikken. Neste gang jeg skal til Trondheim skal jeg kjøpe flere deler til "kvist" kroken, siden det går ant å bygge på den til vi får et helt tre :)

syns hjorte hodene også er tøffe

nøkkel - kvisten vår


...så har jeg krøpet til korset og kjøpt wallstickers. (korser meg selv). Siden jeg gang på gang har uttalt meg om at: jo det er fint, men det er så overbrukt at det nesten blir harry... nå har jeg vært å kjøpt selv..skrekk å gru! - Og jo, jeg syns det ble fint.  Fikk også lyst til å ha creme brulé oppskrift på kjøleskapet, titler til alle dørene om hvilket rom som finner seg bak. Ja tanken om et stort dikt på stuevinduet med halv gjennomsiktige gardiner foran streifet meg også. Eller "velkommen" på ytterdøra...


...heldigvis klarte jeg å begrense megselv til vårt minste rom - badet, og på baderoms speilet klistret jeg på Carpe Diem - Grip dagen som jeg kan stå å se på hver morgen når jeg pusser tennene. Har egentlig lenge ønsket meg "speil, speil på veggen der hvem er vakrest i landet her" men har ikke funnet det noen plass så da ble det "Grip dagen" istedet


så flyttet jeg den navnløse kampfisken som EMiL fikk til sin dåp av sin onkel/fadder sammen med et fint kort om at Emil skulle lære seg "ansvar og medkjærlighet for andre" ved å ta vare på en fisk?!? han fikk flere fisker, men kampfisken er den eneste gjenlevende. Jeg ser ikke akkurat at Emil lærer seg så mye ansvar for det er nemmelig jeg som må koke steiner, skifte vann, brekke meg, fange fisken med håv å putte den i en bolle og mate den... det er bra helt blæh, groooose!

Idag flyttet jeg den navnløse fisken tilbake på et norgesglass med steiner jeg samlet i Hellas i fjor og satte han på badet. Vi gir den en uke til, så leverer vi den tilbake til dyrebutikken før vi drar til tyrkia. Om vi ikke glemmer av den og den sulter ihjel på badet mens vi er på ferie.. huffameg, nå er jeg slem. Jeg er en hunde person jeg, ikke en fiske person, men det er jo Emil som har fått den fisken så da får jeg vel bare ta vare på den for han da...

5 kommentarer:

 1. Hei og kjempefin blogg! :) ABC-knaggene kjøpte jeg forleden også til lillegutt som er på vei :) Det er gøy med knagger og veggord. Det pynter fint opp syns jeg, men det er sant at det er mange som etterhvert har disse veggordene i sine hjem, men men ;) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Greit nok at du kanskje ikke er en fiskeperson, men tenk om onkelen til emil ser dette du skriver her nå. Var jo en kjempefin tanke bak gaven, og det viser jo hvor mye han bryr seg om onkelungen sin!
  Du viser ikke mye takknemlighet ved å skrive "men det er jo Emil som har fått den fisken så da får jeg vel bare ta vare på den for han da..." med en ironisk tone.
  Gaven er kjempefin den! Din takknemlighet? Ikke fullt så fin. Tenk på det neste gang du skal gi en gave til noen, hadde du likt hvis de skrev på bloggen sin at de "får jo bare ta vare på den da, siden det var **** som fikk den..."?

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Idioti og gi en fisk i slik gave syns nå jeg! Beklager altså, men ser heller ikke hva Emil skal lære av dette.. er jo kun fisken som eventuelt må lide forde man ikke vil ha den (samme som alle som gir bort dyr i random gave)..

  Men men, fin var den da, den kampfisken ;)

  SvarSlett
 5. Veggord er forresten fint, men kan bli litt mye noen ganger også :) Har noen her og der, men moro med litt anderledes tekster enn det alle har :)

  Du kan lage egene tekster inne hos HildeHeimdal.no også, så kunne fu skrevet den der "speil speil på veggen der...." teksten ;)

  Klem Jatte♥

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)