mandag 5. desember 2011

rom for rom Barnerom

lyseblått sengesett ifra Princess, hvitt med stjerner ifra Kid
Da var det dags for å blogge barnerommet, vet det er mange som vil se dette :) slik ser 
det ut i dag, men jeg har tre ting jeg skal gjøre i nermeste fremtid og det er å lage egne wallstickers på skapet, male bilbane på gulvet og henge opp ett retro motor fly i taket. Får se om vi rekker det før jul, rommet må ialfall oppgraderes til Emil er ett år for nå er rommet veldig baby baby rom.

Elsker killi senga vår, synes det er veldig greit å kunne dra opp ene veggen, spesielt på kvelden når vi skal legge han, da sitter vi på den Ikea krakken og gir han flaske og koser han inn i drømmeland. Eneste som er domt er at den veggen er litt vrien å vrikke på igjen. Heldigvis sover Emil når han først sover så han våkner ikke av at vi skyver den på.
Over senga hans har vi tre rammehyller hvor vi har satt ut bøker, ynglings boka mi er denne
"the rabbit problem" som er en kalender bok om hvordan kanin flokken formerer seg iløpet av et år. Veldig morsom og utført bok som jeg <3

To etasjers borg i formpresset mdf ifra Smallroom sverige. Emil bryr seg ikke sånn kjempemasse om den enda, og er lite oppe i andre etasje, så der har vi plasert Dumbo så Tika ikke river han i fillebiter. Nå synes Emil det er mest morsomt å reise seg opp til stigen og krabbe under den,
 men nå som jeg har odnet sanse kroken med lys, speil og musikk i første etasje har han faktisk oppholdt seg inni hula der et par minutter om gangen. Spesielt spennende er Barabapa lyslyngen i led ifra Lekmer.no. Den reiser han seg opp og plukker ned, putter de i munnen og slenger de rundt, da ler Emil. De er jo av led så de blir ikke varme.


Vi har en tripptrapp komode ifra Ikea med plastbokser til oppbevaring av lekene hans. Den er så praktisk!, med vilje står den ut ifra veggen slik at det lett kan hentes leker til stua og at det blir en leke krok inne på rommet han. Det første Emil gjør om morgenen er å dra den hvite esken helt ut å krabbe igjennom hullet. En egen liten tunell

Tak lampe til Emil har vi laget selv med lysokkel og giga lyspærer fra chlas olson.

Kleskapet til Emil er inne i skyvedørsgarderoben. Jeg måtte sage en stolpe for å få plass til komoden hans inni der. Hadde lyst til å ha komode til klærne hans og ikke kurver. Fordi klærne hans ligger som regel i en stor ball proppa nedi skuffa og da er det greit å bare skyve skuffa igjen så man ikke ser det... ;)

så har vi sokketroll i vaskemaskina vår og Emil sine små sokker forsvinner overalt! Derfor har jeg hengt opp den Ene sokken til vi finner den andre. Dress på h&m til høytiden. Kommer til å bli en kjekkas på nyttårsaften i den. Billig var den og, 249 for skjorte,vest,bukse, og sløyfe!
Emil stortrives på rommet sitt og nå på dagene er vi mye mer inne der å leker enn på stua. Oppdrag utført! 


42 kommentarer:

 1. For et fantastisk rom! Jeg er dødsens imponert :)

  Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 2. snakk om drømmerom ! heldig gutten din

  l´Lene

  SvarSlett
 3. du e så flink, Katrine!! :) Den dagen i får mitt eget veit i kem som skal få hjelpe me å være kreativ hvis ho vil! <3

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig vil i det, sikkert ikke så altfor lenge til du flytte for d sjøl heller no ..? + at vi jobbe begge på Kremmerhuset, hippiejippi!

  SvarSlett
 5. Anette fra foreldremanualen : Tusen takk , hente masse inspirasjon ifra foreldremanualen ;)

  SvarSlett
 6. June: <3 takk

  Darla: <3 thank u

  Lene: <3 takk

  SvarSlett
 7. nei, blir sansynligvis no på nyåret - mars! Vi skal nok kose oss masse framover :D

  SvarSlett
 8. For et FANTASTISK rom!! Det flotteste barnerommet jeg har sett. Fikk inspirasjon til Rikke sitt rom jeg nå :) :) Du fortjener også å vinne julekonkurransen på NIB - men der er det vel mange om beinet!!

  SvarSlett
 9. For et nydelig rom! Akkurat slik jeg liker det :) Har en liten gutt selv og skulle gjerne hatt et slikt rom til han, men siden vi bare har et soverom i leiligheten vi bor i nå må han dele med oss og da er det litt bagrenset hva man kan få gjort. Men når vi flytter og han skal få eget rom, kommer jeg GARANTERT til å hente inspirasjon fra deg :) Virkelig nydelig må jeg si!
  Ha en kjempeflott helg :)

  SvarSlett
 10. Anne Henrikke, takk for hyggelig kommentar :) enda rommet ikke er helt ferdig begynner det jo og ta form, har et par ting til på "å gjøre listen..", det er det som er så morsomt med interiør, man blir aldri helt ferdig - man kommer stadig på noe nytt :)

  håper jeg vinner, men jo sjangsen i havet... hadde vært fint med et gavekort nå som det snart er Jul :)

  SvarSlett
 11. Line:

  vi hadde bare et soverom vi også, men en nokså stor stue så da sto valget mellom et soverom og stor stue eller dele av stua og få to soverom.

  Vi valgte to soverom, men det ble ikke før gutten var nermere 8 mnd, når jeg gikk gravid gikk jeg å fantaserte om hvordan det jeg skulle ha det rommet hans, og syns det var så trist å ikke kunne få ordne det før han var født. Men vi hadde det ganske koslig alle tre på vår soverom og, Emil hadde vugga si, og egen komode med litt baby ting i så han hadde en fin krok på soverommet før han fikk eget rom ;)

  SvarSlett
 12. Herlighet så fiiint!! :) hvor har du kjøpt det skiltet "sokk savnet" ? og de fine eskene med vinter klær på? hehe :) lurer på mye jeg.. og enda en ting, ga du 6000 for borgen? har lyst på jeg og, men tar meg ikke råd til det jeg.. nyyyyydelig rom!!!

  SvarSlett
 13. sokk savnet er bare slik fort gjort, laget selv - skal lage et finerer ett i tre når jeg har tid. Kleskapet er ikke ferdig enda, bare sånn halvveis :)

  betalte virkelig så mye for det ja! - hadde gått å tenkt på det i månedsvis før jeg overtate megselv og samboerern til å kjøpe det. Verdt hver en krone, er noe vi kommer til å ha i alle år, og til barnebarna om MAAAAANGE år :)

  SvarSlett
 14. Makan til fint gutterom er det lenge siden mine øyne har falt på, for ikke å snakke om sansekroken :D

  SvarSlett
 15. hyggelig å høre, det skal snart oppgraderes nå i februar siden han snart er ett helt år og trenger litt tøffere rom :)

  SvarSlett
 16. Fant det :) Så utrolig fint barnerom. Jeg suger til meg inspirasjon.

  SvarSlett
 17. I just love this.. Oi oi oi!!! Jeg må nok samle opp en del spørsmål å sende deg på mail ser jeg :P

  PS! Trenger du noen til å trykke egnedesignede wallstickers så rop ut :)
  Det kan man gjøre hos meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. har foresten tenkt å kontakte deg, må bli ferdig med siste skoleåret på grafisk design så skal jeg lage wallstickers til rommet til Emil, må du ha filen i illustrator.ai?

   Slett
  2. Så moro!! :)

   illustrator.pdf er fint format, fordi da får vi laget stickers ut av det :D

   Slett
  3. ... Kanskje du vil lage flere å selge hos meg? :)

   Slett
 18. For et utrolig stilig rom!! helt imponert! Sku ønske jeg kunne ordne sånn til gutten min! Men han har nok ikke stort nok rom..
  Hvor har du kjøpt de stjernerammene ? og den andre store ramma?

  Og den buksa han har på, hvor er den kjøpt? eller er den lagd? så søtt med krone på =)

  SvarSlett
  Svar
  1. stjerneramma er ifra RIVIER MAISON,

   http://www.rivieramaisonwebshop.nl/index.cfm?/artikelenpercategorie_EN&prodcat=CU-subcategorie-54D59768-1F29-0BD1-7263160E749EE724

   Slett
 19. NYDELIG!! Hvor er det fine gulvteppe kjøpt? Det var nydelig!! :)

  SvarSlett
 20. Jeg luer også på gulvteppet, leter meg skakk etter et i samme stil! ;)

  SvarSlett
 21. gulvteppe er et PICNIC teppe ifra KID, kjøpt ifjor på -70%, kostet egentlig 179,-

  teppet har et slitesterkt underlag og overlaget er en slags flecce/filt, skikkelig kupp :)

  SvarSlett
 22. Blir skikkelig inspirert av dine bilder og tekster :) utroli hæli lesning på en solfull fridag :)

  SvarSlett
 23. Hei. For et nydelig rom. Har du fargekoden eller navnet på blåfargen? Håper på raskt svar,klør i fingrene etter å begynne;-)

  SvarSlett
 24. Blå fagren har ingen kode, den er kjøpt på farerike i "easy clean" maling, jeg bare tok med en bam bam leke som jeg syntes hadde fin farge så scannet de den for meg med slik maskin så vi fikk denne fargen :)

  om du har en slik BAMBAM leke kan du jo gjøre det samme, eller noe annet du synes har en flott farge som fargerike kan scanne for deg <3<3

  SvarSlett
 25. Hei. Det nattlyset,er det lenge siden det ble kjøpt?Finner den ikke på nettsiden til ikea.

  SvarSlett
  Svar
  1. nei, kjøpte det på IKEA i november så det finnes nok fortsatt i sortementet, STRÂLA heter det :)

   Slett
 26. Hei, Hva heter det blanke hvite gulvet på barnerommet?

  SvarSlett
  Svar
  1. det er laminatgulv i trefarge som er malt i eggehvit tre stjerners gulvmaling fra fargerike :) malte 4 strøk og det sitter som støpt :)

   Slett
 27. Hei.
  Ville bare si at bloggen din er en stor inspirasjon. Fra jeg oppdaget bloggen din for et par uker siden har jeg lest meg igjennom fra start til slutt;)hehe. Skal selv få en liten sønn i desember, og har funnet mye inspirasjon og ideer når det gjelder interiør og andre babyting på din blogg! :)
  Dette er den eneste bloggen jeg har sett som er interessant og artig å følge! :D

  SvarSlett
 28. Hei :) Kor har du kjøpt den borgen? den var fantastisk kul =)

  SvarSlett
 29. Hei. Jeg lurer også på hvor du har fått tak i den borgen? Veldig stilig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. smallroom i sverige, blir ca 700-8000kr med toll og frakt :)

   Slett
 30. Flott blogg! likte veldig godt fargen på barnerommet:-) huska du fargekode eller navnet?

  SvarSlett
 31. I am hoping this translates into the correct language since we are from different countries. Can you please tell me where I can get that bed? I have been searching everywhere for it!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)