mandag 23. september 2013

Baderom Inspirasjon


Inspirasjonsbilder via STYLIZMO


Time for styling, (mitt felt)

Nå er badet nede (nesten) ferdig, mangler bare lister
øverst og belysning over speilet. Håper Kristian får
ordnet det snarest, men vi har vel alle hørt om
skomakerens barn... de listene, de listene kan ta lang tid...

**

Her er iafall min ønske-liste til badet.

Siden det er ganske enkelt med hvite
40x60 fliser og mørk gulv, hvite
møbler osv så får jeg bruke ting med
struktur mot det glatte. Les: Betong, tre, planter
og grafiske linjer.
15 kommentarer:

 1. Hei, Katrine! Inspirasjon som varmer mitt hjerte :)) Tusen takk for bilder, bloggene dine er spennende å følge med på, dette er virkelig til å anbefale. Dagens post var fantastisk - både moderne og vintage stil er lekkert.BADEKAR ELISABETH har jeg hjemme, og det er et kar som frisker opp vintage´n!

  Klem
  Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det, så hyggelig med tilbakemeldinger og at noen liker det jeg gjør :) liker også å blande flere stiler slik at det blir min egen

   Slett
 2. Lekkert, akkurat etter min smak ;) så flink du Katrine!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det kamille :) kjøpt litt på listen nå, så får jeg ta resten etter islandturen :)

   Slett
 3. Dette er virkelig noe jeg kunne tenke meg selv, men badet er ikke på oppussingslisten for øyeblikket! Men du har utrolig god smak :) Håper du viser frem rommene i det nye huset deres :) Henter/har hentet mye inspirasjon av deg! God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. -skal begynne å vise frem rommene, bruke det litt som motivasjon til å få ting ferdig!! drar ut de siste småtingene som å få hengt opp bilder, lister, lamper osv -men det blir :)

   Slett
 4. Åhh, så lekkert! Masse fin inspirasjon!! Den første baderomsinnredningen var spesielt fin. Jeg har akkurat bestilt Baderomsinnredning Fra Familiebadet Chrome 120 - gleder meg til den kommer. Hva synes du, er den fin? Jeg fikk den på 30% rabatt, siden jeg har handlet der tidligere, hehe. Tusen hjertelig takk for den spennende bloggen din.
  Klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. ja den var kjempefin i grå, og så flott å få lyset i speilene til man skal sminke seg og :) angrer at vi valgt speil uten lys og kjedelig hvitt, men det ble fint til en rimelig sum for vi fikk helt nytt bad med fliser, badekar, dusj, servant speil, høyskap til 25 000 :) skal legge ut bilder så snart samboer har fått opp det aller siste LISTENE ;)

   Slett
 5. Hei, Katrine! Inspirasjon som varmer mitt hjerte :)) Tusen takk for bilder, bloggene dine er spennende å følge med på, dette er virkelig til å anbefale. Dagens post var fantastisk - både moderne og vintage stil er lekkert.BADEKAR ELISABETH har jeg hjemme, og det er et kar som frisker opp vintage´n!


  شركة نقل اثاث بالرياض
  شركة كشف تسربات المياه بالرياض
  شركة عزل مائى بالرياض
  نقل عفش بجدة
  نقل عفش جدة
  شركة تنظيف بجدة
  نقل عفش جدة
  شركة عزل خزانات
  شركات مكافحة حشرات
  شركة عزل أسطح وخزانات بالرياض
  شركات العزل الحراري
  شركة عزل مائي

  SvarSlett

 6. Hei, Katrine! Inspirasjon som varmer mitt hjerte :)) Tusen takk for bilder, bloggene dine er spennende å følge med på, dette er virkelig til å anbefale. Dagens post var fantastisk - både moderne og vintage stil er lekkert.BADEKAR ELISABETH har jeg hjemme, og det er et kar som frisker opp vintage´n!


  شركة نقل اثاث بالقاهرة
  شركة كشف تسربات المياه تبوك
  ابي وايت صرف صحي بالرياض
  اضغط هنا
  اضغط هنا


  SvarSlett

 7. شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة


  شركة المنزل شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة تعتمد علي افضل الامكانيات فهي تستورد افضل المبيدات الحشرية الامريكية و الالمانية للقضاء علي كافة الحشرات السامة و الخطيرة و غيرها مهما كان عددها و او حجمها فلدينا افضل فريق عمل متخصص في التصدي لكافة الحشرات و التخلص النهائي منها باحدث الاساليب الفعالة في القضاء علي الحشرات فشركة المنزل شركة مكافحة صراصير بالمدينة المنورة لدينا افضل ادوات و معدات الرش التي تصل الي جميع الاركان و تقضي علي الحشرات و دون الحاجة للخروج من المنزل لان جميع مبيداتنا امنة تماما علي الانسان و البيئة و بافضل الاسعار


  شركة مكافحة صراصير بالمدينة المنورة


  http://elmnzel.com/pest-control-medina/

  SvarSlett
 8. فنحن نقدم لك افضل الخدمات وبدون تكسير وكشف تسربات المياه الكترونيا مع الضمان اتصل بنا الان
  شركة كشف تسربات المياه بالاحساء هل نعانى من تسرب فى الحمامات ,,, لديك مشكلة فى خطوط المياه فى المنزل ,لديك مشكلة فى الصرف
  شركة كشف تسربات المياه شمال الرياض

  شركة تتنظيف منازل بالدمام
  شركة تنظيف منازل بالخبر

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)