torsdag 1. november 2012

Hei dere

..En stund siden sist, jeg har nærmere gått i hi under dyna. Ligger i fosterstilling og ser på det bilde her på veggen og griner. Snakk om å være følsom, deppa og kjempe syk. Nesten litt komisk også. Nyrebekken betennelse er noe jeg fint kunne klart meg uten i oktober... Har hatt dager hvor jeg har vært så dårlig at jeg ikke kunne ha reist meg opp, og dager jeg såvidt har klart å være på jobb. Frustrerende når det er så mye man har lyst til men kroppen sier nei.. 5dager igjen med antibiotika. Det gledes! Nå er det heldigvis ny måned med nye muligheter.

Tjohoo, dette skal bli en fin måned :)

9 kommentarer:

 1. Stakkars deg! Du har all grunn til å synes synd på deg selv. God bedring :)

  SvarSlett
 2. Jeg tror at jeg akkurat har funnet min nye favorittblogg! Tusen takk for utrolig mye god inspirasjon. Gleder meg til å følge denne bloggen :)

  SvarSlett
 3. Huff. God bedring !

  Har et spm om dåpskjolen jeg. hvilken farge er blonden ? skal bestille blonde, så er så redd creme skal bli gul. så tenkte litt på sand men den blir vell for grå. har du hvit eller creme ? litt vansklig å ikke få sjå fargene :)

  Hååper p¨å svar.

  SvarSlett
 4. Off da.. Bli frisk fort!
  God helg :)
  PS: Et veldig fint bilde på
  veggen din da heldigvis.. ;)

  SvarSlett
 5. huffameg, hørtes virkelig kjipt ut!
  håper du blir frisk snart, god bedring !
  velgid fint bilde :-)
  god helg !

  SvarSlett
 6. God bedring til deg!

  Jeg lurte på om du kunne fortelle hvor du har kjøpt det svarte skiltet :) Er på jakt etter det, fordi pappa døde akkurat og det passer så fint til å ha på veggen nå :)

  SvarSlett
 7. Masse god bedring! :)

  Lurte også på om du vett hvilken farge det er på stoffet på sofaen deres? :)
  Har letet så lenge etter den perfekte fargen, å jeg syns din er så fin! :)

  Hilsen en ny fast følger!

  SvarSlett
 8. November er historie, og foran oss ligger desember. Jeg håper nyrebekkenbetennelse også er forbi, og at november ble en god måte. Jeg håper desember om mulig kan bli enda bedre, i hvert fall at den blir så glad, lys, lun og koselig som den kan være. :-)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)