søndag 20. mai 2012

Skolemagasin
Vært litt stille her på et par dager, har kanskje litt å gjøre med at været er fint eller at jeg skikkelig har fått det. Eksamenstress, tenker det er nå eller aldri, stå på! Det gjør jeg også! Ikke lett å være alt, men nå de neste ukene skal jeg være veldig fokusert på skole og mindre fokusert på unødvendige ting som å vaske klær og sette inn i oppvaskamaskina, slike ting har jeg et stk bra mannfolk til :)

- bare en liten advarsel på at det kommer til å bli lagt ut endel skolearbeid utover uka siden jeg vil vise frem hva jeg gjør, ikke lenge til jeg begynner å søke jobber og bloggen er en fin måte å få vist fram arbeidet mitt på, samtidig som dere får se hva vi Grafisk Designere gjør om dere er interesserte i det.

Her er skolemagasinet som er laget for elever som skal starte ved Norges Kreative Fagskole høst 2012, det tar for seg tema skoleliv, byliv, arbeidsliv.

- skal legge ut en ISSU spread straks så dere kan få bla i det om dere vil.

10 kommentarer:

 1. Du e så flink katrine, kjempe fint skolemagasin du har laga, skille se ut fra dem andre æ har sett!

  hilsen Lise :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det lise, håpe på beste karakter :*

   Slett
 2. Dette var fint, har du laget hele eller bare noen intervjuer? skjønner ikke helt hva grafisk designere gjør...

  - ha en fin dag, sola skinner!

  SvarSlett
  Svar
  1. har laget hele ja, intrvjuene er skrevert av journalistklassen, men det er like mye jobb å sidde å tilpasse tekst, flytte på tekst spacing som å skrive den. Laget all layout fra side 1-43 og redigert alle bildene selv :)

   ha en fin dag du også - fortsatt sol idag :D!!! jippiiii!

   Slett
  2. dette er grafisk design foresten: :)

   En grafisk designer jobber med visuell kommunikasjon rettet mot bestemte målgrupper. Visuell kommunikasjon betyr å formidle ideer ved å lage et forståelig budskap med bilder og tekst.

   Vanlige arbeidsområder for en grafisk designer:

   utforming reklameplakater og annonser
   utforming trykksaker som aviser, bøker og tidskrifter
   firmaprofilering (emballasje og logodesign)
   multimediadesign (webdesign og tv-grafikk)
   utforming av bokstaver, tegn, piktogrammer og symboler
   noen jobber også med film, animasjoner, tegneserier og illustrasjoner.
   Data brukes som arbeidsverktøy, og det er avgjørende å kunne beherske ulike bildebehandlingsprogrammer. Du må også kunne noe om produksjonsteknikker, webteknologi og økonomistyring

   Slett
 3. Flink du er :)
  Lykke til videre med eksamener og jobbsøking :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det, har søkt på en jobb nå så jeg krysse fingre å tær for at jeg får den. Ingenting annet jeg vil enn å jobbe som Grafisk Designer nå :)!!

   - og det skal bli godt å bli ferdig med skole, siste innspurt nå :)!

   Slett
 4. Kjempe fint magasin :) Har du laget hele selv? Litt av en jobb må jeg si. Mange flotte detaljer og typo som jeg likte veldig godt.
  Husker jeg laget et interiørmagasin da jeg gikk på NKF Oslo på aaaaltfor mange sider. Følte jeg aldri ble ferdig, men når det endelig ble ferdig var jeg så stolt og fornøyd :)

  klem Jane

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, det baller lett på seg med sider. Man skjønner ikke hvor mye arbeid det er før man sitter midt i det og innser hvor mye som står igjen. Heldigvis er motivasjonen min til alt småprike p bare gjør det slik at jeg blir stolt og fornøyd når jeg leverer det fra meg :)!

   :D

   Slett
  2. - å nå som jeg bladde igjennom spottet jeg 5 forflyttningsfeil, så nå må jeg nok småprke litt til så det blir tipp topp!

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)