tirsdag 24. april 2012

inspirasjon, Grafisk vegg

Jeg har så lyst til å lage en slik bildevegg her hjemme, blir nok i gangen mot soverommet. Var nå jeg skulle hatt et eget kontor-rom jeg kunne hengt opp inspirasjon. Designeren bak disse er Therese Sennerholt, hun er kjent for sine grafiske plakater og hverdagsitater. Og heldigvis har hun nå utvidet og designet en kolleksjon grafikse kort, som kanskje koster litt (men her er jeg jo på den siden at det ligger mye arbeid bak, det er ett håndarbeid) De kommer i sett med to brune og to hvite. De skal jeg ialfall bestille, + en plakat fra henne så skal jeg kombinere det med plakater jeg lager selv, kan jo det nå som jeg snart er Grafisk designer jeg og!! Det er verdt å ta turen innom web-butikken hennes - hun sender over hele verden.


...ja, det er jo slik det går når jeg sitter å jobber 24/7 med skolearbeid, nå lager jeg et magasin som heter Agenda. Må jo researche for innhold og jeg ble glad når jeg kom over Therese Sennerholt, hun inspirerer meg. Da Storkoser jeg meg, det er rett og slett et herlig yrke og jeg gleder meg til å begynne å jobbe. 

...opps hadde jo laget meg kaffe, men nå ble den kald, jeg som var så oppslukt i arbeid.


klem Katrine

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for tipset - mange tøffe plakater og kort :) Det må jo være veldig gøy med research, komme på nye ideer og glede seg til å bli ferdig utdannet! Er helt overbevist om at du kommer til å gjøre det veldig bra :) Det er denne bloggen et bevis på :)
  Klæm fra Wibeche :)

  SvarSlett
  Svar
  1. det er det som er det morsomme ja, når alt bare endelig løsner og man vet akkurat hvordan designet skal være :) -håper jeg iallefall får meg jobb, hvis ikke blir det nok å starte opp noe eget :)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg pris på :)